Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 augustus 2006

"Wil ik dit werkelijk?"

Nou nee, maar ik moet het er maar mee doen!

Vanmiddag naar de intake bij de radiotherapeute. Weer een nieuw gezicht. Wellicht wordt dan ook een masker gemaakt van mijn hoofd. In elk geval bekijkt ze of de wond en ik klaar zijn voor bestraling. En over een poosje: NUKE THOSE CELLS OF DEATH!
Mijn Tramal (pijnstillers) zijn bijna op, en ook eens kijken of ik een arts vind die een nieuw recept wil uitschrijven. Ik moet wel zeggen dat de hoofdpijn langzaam aan minder aan het worden is (phew) maar ik wil die pillen als vangnet in huis, voor het geval dat.
Ik hoop niet dat ik weer wagenziek word in de bus zoals laatst. Ik heb dat al langer, ook met de tumor er nog in, maar volgens de neurochirurg kan dat er niet van komen, yeah riiiight. IK neem wel een kotszak mee voor de zekerheid en slik een anti-misselijkheidpilletje.

En vanaaf leuk Sjekkie en Sjallie weer zien en huggen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi,
TIP!!!!
Als je vóór in de bus gaat zitten waar je kunt zien wat er gebeurt, dan heb je meestal minder last van wagenziekte.

Kusjes Dolfijntje

Anoniem zei

Tip 2
Als je rechts bent doe je in je linkeroor een watje en als je links bent stop je het watje in je rechteroor. En zie..... je wordt niet ziek! Heeft met evenwichtsgevoel te maken.
Suk6. Han