Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

23 augustus 2006

Wat voor een dag is het vandaag?


"Gevoelens zijn niet goed of slecht. Ze zijn! Voel maar..."

Gevoelens zijn tekenen dat je leeft! Dus Leef!


Meneer Van Waterschoot heeft vandaag geen zin om een stukkie te schrijven, daarom ga ik aan de slag :) Gisteren ging goed op de Spartamet naar Langbroek. Zijn zelfs samen even naar de supermarkt geweest. Wel bijna twee dames van de weg gereden die liepen te wandelen, maar ze liepen ook wel redelijk stom op het fietspad. Ik twijfelde ook wat ze van plan waren. Is goedgegaan en ze leven nog (denk ik).

Vandaag gaan we lekker helemaal niets doen. Davy ligt nu DVD te kijken en dan heb je geen kind aan 'em. Misschien dat ik zo naar de Lidl ga om een ligbed voor buiten te kopen. Is wel fijn om achter in de tuin in de zon te liggen. Alleen kijken of dat lukt op de fiets.

Ik vind dat het best goed gaat op het moment. Pijn in z'n hoofd heeft 'ie amper meer, alleen wat pijn aan z'n hoofd. Zal nog wel de wond en/of de schedel zijn denk ik. Eten gaat ook goed, eet bijna weer net zoveel als voor de operatie en ook dropjes, chippies en dat soort dingen gaan er goed in.

Toch blijft het raar allemaal. Op het oog zie je iemand die beter aan het worden is, maar tegelijkertijd weet je dat dat ook weer niet zo is. In het ziekenhuis ook, daar zijn de dokters waar we mee praten allemaal aardig, open en soms ook grappig. Alles bij elkaar maakt het 't nog steeds onwerkelijk.

Hopelijk is het morgen een beetje goed weer als we naar Utrecht gaan, maar de voruitzichten geven aan dat het flink gaat regenen. We zien wel. Regenkapje op, laarzen aan, goed humeur mee en dan moet dat lukken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Kreun,regenkapje op,dat doet me teveel aan mijn moeder denken hoor Sjaak,die begint gelijk als het regent met: wil je een regenkapje? lol!
Maar kijk morgen in ieder geval uit voor loslopende dames!

Effe serieus:ik denk aan jullie morgen,gisteren en volgende week.
Liefs, x x(voor allebei 1)

Anoniem zei

Morgen hopelijk goed weer, want........... dan is Sjaak jarig. Een vreemde manier om je verjaardag te vieren en een regenkapje is ook een vreemd kado........ Maar toch ondanks alles wensen we je een fijne verjaardag. Als jullie nog tijd en zin hebben om in Oostende war bij te komen dan zijn jullie nog steeds van harte welkom! Mocht vervoer een probleem zijn dan kunnen we jullie ophalen. Liefs van Han en John

Anoniem zei

VAN HARTE GEFELICITEERD!!!

Hieperdehiep hoera, maak er ondanks de regen een gezellige dag van, veel plezier bij de rondvaart!

Groetjes
Utie, Nita en Elli