Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

22 augustus 2006

Toeristje......

"Uw wil zal geschieden"

Tot op bepaalde hoogte. Er is ook nog een eigen wil!

Gisteren en eergisteren waren geen topdagen. Valt tegen, maar het is niet meer dan eerlijk dat het niet in één rechte lijn goed blijft gaan. Zitten altijd dagen tussen dat je even pas op de plaats moet maken.

Straks gaan we naar muisje. Dat is mijn moeder. Davy is haar zo gaan noemen, maar waarom weet ik eigenlijk niet meer. Muisje is een voorbeeld van iemand die er volgens de statistieken niet meer zou moeten zijn, maar er nog wel degelijk is. Is ook een voorbeeld van iemand die positief is en blijft ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, en nog mee zal maken. Het woord opgeven komt niet voor in haar woordenboek en op haar manier probeerd ze nog heel erg te genieten van het leven. Ik op de fiets en Davy op de Spartamet. Lekker uitwaaien gelijk ook.

Donderdag gaan we weer eens naar het UMC voor een gesprek. Daarna gaan we lekker truttig een rondvaart maken door de Utrechtse grachten. Willen we al een hele poos doen, maar komt er telkens maar niet van. Donderdag dus wel. Heerlijk even toeristje uithangen en eens kijken hoe Utrecht er vanaf het water uitziet.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat het donderdag een stalende zonnige dag zal zijn

Hennie

Anoniem zei

have fun you 2! :-)

Anoniem zei

Lekker van genieten samen. Samen verjaardag vieren.......

Liefs van Nicolien

Anoniem zei

Muisje...misschien de muis in "The green mile"? JA....Onze Sjaak wordt alweer een jaartje ouder!!!