Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

08 augustus 2006

Weekend zit erop

Vanmiddag is z'n moeder dan eindelijk langsgeweest. Voor de eerste keer nadat Davy heeft gehoord dat 'ie een hersentumor heeft. Ze heeft een mooie, grote fruitmand meegenomen. Hij vond het toch leuk dat ze er was. Moeders zitten toch best diep hoor!

Was best weer goed vandaag, al vond hij zelf dat het wat minder was dan gisteren, maar mag het! Zal heus niet in 1 keer in een rechte lijn omhoog gaan. Z'n linkeroog was niet zo dik meer dan gisterenavond. Had 'ie zelf ook in de gaten gehad en gemerkt.

Voor de eerste keer lekker onder de douche geweest en gewassen. Z'n hoofd dan niet, maar dat komt wel weer.

Zijn nog naar de rotstuin gelopen en hebben een goed half uur buiten gezeten. Even in de buitenlucht doet goed. Daarna moest 'ie natuurlijk nog op Internet, maar dat beviel 'em niet zo goed. Komt wel Davy :)

Kan opnieuw kort zijn. Gaat de goeie kant op. Vinden ze in het ziekenhuis ook. Gaat gewoon goed zeggen ze. Hebben al over naar huis gaan gehad en of er opvang is als hij thuis is. Hebben verder geen dag of zo genoemd. Denk dat hij aankomend weekend wel in z'n eigen bed zal slapen eerlijk gezegd.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

klinkt allemaal best goed. Eind in zicht wat betreft ziekenhuis!
Wat lijkt het mij fijn om weer gewoon even buiten zijn.
Toos

Anoniem zei

Geweldig dat het allemaal weer de goede kant op gaat. Moeten er nog nabehandelingen zoals bestraling en/of chemo komen? Heel veel groetjes voor Davy en ook voor jou Slaak, Han en John