Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

11 augustus 2006

"Ik heb geduld met mijzelf"

Ik zal ook wel moeten. Ik ben onhandiger dan eerst, wat lordiger met typen en zo (zit er vaak net een toets naast) Het zal allemaal wel wat bijtrekken; af en toe denk ik zelfs dAT NU MIJN SIXTH SENSE IS AANGEBOORD, WANT ZIE SOMS REDELIJK VREEMDE BEELDEN.



Toos, veel plezier met de twee schilderijen!!


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Davy,

Je slordigheden zullen best wel overgaan. We zijn wel benieuwd wat de vreemde beelden zijn die je ziet. Liefs en sterkte.
Han, John en Marjolein

Davy zei

Nou, heel gek Han, John en Marjolein, net alsof ik en andere dimensie zie; ik zat op mijn kamer in het ziekenhuis te praten met een kamergenoot 's avonds en zag opeens een gezichttot vlakbij het zijne komen; het was ook opeens weer weg.

Anoniem zei

Zijn benieuwd of je nog meer van dergelijke dingen meemaakt. Wanneer gaan je vervolgbehandelingen beginnen? Krijg je bestraling én chemo? En gaat dat dan tegelijkertijd of na elkaar?
Liefs Han John en Marjolein

Davy zei

Over een paar weekjes moet ik bij dokter Seute, neuro-oncoloog komen en dan zal het traject van bestralingen gecombineered met chemo (Temodal) starten.

Anoniem zei

He Davy,een zaterdagochtend knuffel (en die zijn heel bijzonder ;-0) van Karin.
Hoe is het met je eigen Sixth Sense? Lijkt me heel raar hoor!
Groetjes vanuit Duiven

Anoniem zei

de kleuren passen goed van jou schilderijen.

nu nog op de goed plek een bevestiging en dan wissel ik ze af:)

je krijgt het te zien