Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

31 januari 2007

Late vroege blog

"Als je wilt, mag je nu wel bloggen hoor", zei Davy toen 'ie net naar beneden kwam om even te plassen. Ik ben de beroerdste niet, dus bij deze dan maar :)

Dat de chemo een week is uitgesteld komt niet echt onverwacht en vervelend vindt 'ie het ook niet. Kunnen we zaterdag saampies naar Maarn en nog een week 'rust', wat ook wel weer lekker is. En volgende week er dan maar weer vroeg uit om de pilletjes in te nemen in de hoop dat ze hun best doen en Phil de stuipen op het lijf blijven jagen!

Vanavond hebben we heel ouderwets broodpap op. Had daar al een poos zin in en heb op Internet het recept opgezocht en klaargemaakt. Smaakte nog lekker ook. Davy houdt niet zo van warme toetjes. Z'n ma wel, die was er gek op, zoals bijvoorbeeld gekookte pudding met klontjes erin. En voor morgenavond staat er lekkere, malse, draadjesvlees op het programma met hutspot. Draadjesvlees is niet meneer Van Waterschoot z'n favoriete vlees, maar zoals deze keukenprinses het klaarmaakt, lust 'ie het wel hoor ;)

We wonen nu al een poosje samen in 1 huis en het gaat harstikke goed zo. Lopen elkaar niet in de weg, vervelen elkaar niet, gewoon gezellig en leuk zoals het gaat. We zien elkaar zeker niet als patient en verpleger en dat moet ook niet! Zou ik niet willen en Davy ook niet. Dat zou absoluut niet werken.

Ga zo m'n bed opzoeken en lekker slapen. De hittepit warm maken in de magnetron en dan heerlijk wegkruipen onder de dekens. Zzzzzzzzzzzzzzz........

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Broodpap? Was het lekker. Moet ik ook eens maken dan.... Zal ook eens recept opzoeken. En jammie draadjesvlees met hutspot. Geniet ervan heren!
Fijn dat het goed gaat samen in 1 huis, maar ik was er ook niet bang voor hoor, had het volste vertrouwen in jullie samen.

Liefs Nicolien

Anoniem zei

Hoi Sjaak,

Ken je deze al? Beschuit,1 of 2 in diep bord,suiker erover strooien en dan gekookte melk erover gieten.........mmmmmm
Lekker dat het zo gaat saampjes in 1 huis,en inderdaad,je bent geen verpleger en Davy geen patient!
Knuf! Karin

Anoniem zei

@karin,koetjespap noemde m'n oma dat altijd..

heerlijk dat het zo goed gaat samen sjaak..en davy nog een weekje extra rust,niet geheel onverwacht maar hopelijk herstelt het lichaam zich in de komende week weer voor die volgende aanval.

Anoniem zei

Hi guys,

fijn, Sjaak, je verhaal van vandaag ademt gewoon rust en harmonie. Prachtig!

Verzorger ben je wel, maar Dave ook voor jou. Zorgen voor is iets anders dan verpleger spelen (of is het verpleegster> :-))

Geniet, rust, doe wat jullie happy maakt.

Kus van Sus

Anoniem zei

We zien elkaar zeker niet als patient en verpleger.... Nee zeker niet, wat jullie hebben is iets heel bijzonders en dat is niet in een term uit te drukken. Moeten jullie ook niet proberen, alleen maar van genieten!
Liefs Han en John

Anoniem zei

now I among your readers