Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

23 januari 2007

Insert any quote here


Lief hee, mijn communieprentje uit 1978 :-).

edit 12:54
Zo, over een uur weer richting ziekenhuis. Daarna lekker op visite bij Taco :-). Mijn humeur is gelukkig iets beter dan gisteren. Minder blèh dus

Edit 23u10
Mijn bloed vindt de hogere dosering Temodal kennelijk niet zo fijn, want mijn trombocyten (bloedplaatjes) zijn weer gekelderd en nu flink. In de zes weken bestralingen waren ze naar een waarde van 131 gedaald en nu naar 56! Verder niet zo erg maar als ze verder zouden zakken onder de 15, dan ben ik acuut hemofilie-patiënt. Over een week weer laten prikken en als de waarden dan goed zijn volgt een chemokuur van 310 mg (stukkie lager dus). Zijn de waarden dan nóg niet in orde, dan eventjes geduld nog s.v.p. kuur.

Bij Taco was het weer als vanouds gezellig :-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Boetie,

keep up the positive flow!

Denk aan je.

Laura en Dennis waren hier een paar dagen (afwisseling van de wacht). Was fijn. Oude foto's met Laura bekeken, ook van "ons thuis".

Laura vraagt altijd naar jou. :-)

Kus van Sus.

Anoniem zei

Oew das niet zo lekker Davy,hoe zat dat ook alweer,als je waarden nog meer dalen krijg je dan een transfusie?

Hou je haaks,snel weer stijgen die waarden!

Greetz,Karij

Anoniem zei

oeps ff uitkijken dus,merk je er iets van?sneller blauwe plekken ofzo?..hopelijk is je lichaam volgende week weer wat meer bestand tegen de volgende aanval op phil.

Davy zei

Klopt helemaal Chantal, ik kan nu veel sneller blauwe plekken krijgen. En ja Karin, als het onder de 15 komt MOET ik bloedplaatjes toegediend krijgen.

Anoniem zei

Hee leuke vent,

Het was inderdaad vanouds gezellig met je! Ik heb dan ook niets van je matige humeur gemerkt of dat is per direct omgeslagen toen je mij zag, hahaha :-)

Trombo's ......> Stijg!

Knuffel, Taco