Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

02 januari 2007

Happy new year?

Niet voor iedereen begint 2007 goed. Ikzelf zit/lig hier maar wat te lummelen terwijl de chemo hopelijk zijn werk doet, dus ik kan nog niet veel over het nieuwe jaar zeggen.

Maar de moeder van Barend moet vrezen voor een nieuw jaar, want in december is ze haar zoon kwijtgeraakt. Ik ga haar binnenkort eens bellen want ik wil weten hoe en wat precies... Barend, gekke vent, je vond het zó erg voor me, die hersentumor en zo, maar je ziet hoe het leven loopt!

Ook geen fijn begin van 2007 voor een vrouw die ik heb leren kennen tijdens bestraling en haar moeder. Door allerlei financiële pech en wirwar van regeltjes moeten ze binnenkort hun huis uit, hebben ze 35 euro om deze maand van te leven, kortom puinhoop! Op zo'n moment vind ik het extra jammer dat ik niet de winnaar van 20 miljoen in de Staatsloterij ben!

Daan, jij begint dit jaar ook niet echt goed, maar als je goed op jezelf let, wordt de rest van het jaar vast een feest. Dat hoop ik echt voor je!!

Heppie njiew jeer!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Davy & Sjaak,

Een heel jaar ligt voor ons... ik hoop dat het een heel erg GOED en gezegend jaar gaat worden.
Eentje van héééél veel mooie en gelukkige momenten, waar jullie op 31 december a.s. met vreugde en voldoening op terug kunnen kijken, dat wens ik jullie.

Heel veel liefs,
Chantal C.
xXx

Anoniem zei

Lieve Boetie,

Wat een verhalen weer... en dan aan het begin vh jaar ... na vorig jaar ...

The meaning of life ... Soms zou je willen zeggen "Ik geef t op, schiet mij maar lek". De meesten van ons gaan uiteindelijk toch door.

Gelukkig zijn er zoveel mooie dingen ook, die wel eens versluierd raken, maar toch altijd weer oplichten.

Een dikke kus voor jullie beiden
Marianne