Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

20 januari 2007

Op stap......

Ben net klaar met licht op m'n Spartamet te doen. De verlichting doet het al een hele poos niet en heb vanmiddag maar lampjes op batterijen gekocht en die zitten er nu op. En nog goed ook. Zometeen boodschappen doen en dan kan ik 't gelijk uitproberen.

Rond de middag samen met Davy met de bus naar Utrecht gegaan. Davy naar een ledenbijeenkomst van Cerebraal, afdeling Utrecht-het Gooi en ik om een bus- en treinabonnement te kopen. We zijn op weg naar de bushalte zeiknat geregend en dat was niet echt lekker, maar echte kerels als we zijn, kunnen we daar goed tegen :)

Op het CS in Utrecht zijn we ieder onze eigen weg gegaan. Heb behoorlijk last van m'n rug (kan er wel bij, grrrrrrrr) en moest rustig aan doen om niet teveel pijn te hebben. Naar de Xenos geweest om wat bandana's te kopen, wat leuke gekleurde theelichtjes en heb ook nog een stuk of wat leuke senseokopjes meegenomen. Op de terugweg toch de gok gewaagd en een klein zakje patat gekocht. Eindelijk! Ging met moeite, maar ik heb 't opgegeten.

In de bus zat ik redelijk, tot een moeder, een oma en 3 kutkinderen ook perse daar wilden zitten. Ik had de tas met boodschappen naast me staan en had totaal geen zin om die weg te halen en anders te gaan zitten. De oma tegen kleinkind "Kom maar, dan gaan we wel hiervoor zitten. Die meneer heeft geen zin z'n boodschappen weg te halen". Ja, dat klopt, naar, oud mens! Bemoei je niet met me en laat me lekker zitten!

Terug in Wijk merkte ik dat m'n rug toch behoorlijk opspeelt. Moest eerst ff wat lopen en doen om los te komen. Hopelijk gaat het snel weg. Ben het zat om het jaar zo te beginnen met m'n mond en nu dit er weer bij.

Net Davy even aan de telefoon gehad. Hij was weg bij de bijeenkomst en dat was leuk geweest. Zich te buiten gegaan aan de nepchampagne en leuk zitten lullen. Gaat hierna naar Chantal in Nieuwegein om elkaar voor het eerst te zien en kennis te maken. Hoor vanavond wel hoe dat is gegaan, maar zal wel oke zijn hem kennende ;)

Na de boodschappen ga ik verder het weekend in rust afmaken. M'n mond en rug rust gunnen en dan hopelijk maandag weer aan de slag en het is te hopen dat dat gaat lukken. Ik probeer gewoon en zie wel.

2 opmerkingen:

Davy zei

Saap, ik heb geen druppel nep-champagne aangeraakt! :-) Ook geen druppel wijn bij Marcel en Chantal C. thuis :-). En was idd gezellig bij hen thuis en bij Cerebraal!

Anoniem zei

Hee Sjaak,

rustig aan hoor. Nu je rug ook nog... Pijnlijk en lastig.

Hoop voor je dat je snel weer pijnloos kunt rondlopen.

En of Peef nu wel of geen alcohol heeft aangeraakt (gedonken wellicht wel?), lekker genieten guys. Zoveel mogelijk.

Fijne rustige zondag in Wijk.

Kussen van Sus