Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 december 2006

Vrijdag de 29e

Morgen ga ik zoals gepland naar mijn broer. Om nog dingen door te spreken ook want vrijdag wordt mijn moeder gecremeerd. Ik ga dan de 30e weer terug naar huis (ik BLIJF die tweede chemokuur uitstellen ;-)).

Ik zag gisteren een foto van mijn Eerste Communie in mei 1978: ik als hummeltje tussen pa en ma voor meneer pastoor. Vrijdag ben je terug in die kerk ma, en ook vooraan, maar dan niet meer rechtop...

Zo, 'k heb de foto even gescand.

Een Katholiek (b)engeltje met zijn retro-ouders :-).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Denk je wel voldoende aan jezelf Peef?
Een bezorgde Oostendse familie

Davy zei

Niet echt Han en John, dat komt volgend jaar wel weer :-) No worries!

Niki Valades zei

stuur ik jou een hele dikke knuffel? We voelen met je mee en via luchtpost komt een heel pak energie jouw kant uit!

Anoniem zei

Hee Boet,

die foto ... ja, heb ik ook nog in fotoalbum zitten zag ik. Heb de meeste foto's nog van ons als kleine peuters, kleuters, tieners denk ik.

Paar jaar geleden wilde ma alles weggooien ("Wie wil dat later nog?"- Nou wij dus!)
Zal die de komende weken wel rustig doornemen, drie stapels van maken. Ieder zoveel mogelijk docu v zijn "vorige leven".

Tsja, vrijdag gebeurt het dus. Het afscheid. Mixed feelings. Het wees geworden zijn, hoe niet zo praktisch lastig, blijft hangen. Raar gevoel erbij. Toch het centrum van onze basis weg. Echt weg. Wie neemt t over? Is het nodig over te nemen?

Mijmeringen... zoveel gedachten schieten door je hoofd (NIET letterlijk Sjaak!!! :-), zonder acht te slaan op tijd en plaats.

Chemo weer uitstellen Peef? Denk aan jezelf hoor. Ik weet niet hoe lang dat kan, maar heb je al dagen gedaan. Enfin, dat bepaal jezelf uiteindelijk.

Safe journey to Zeeland and see you all tomorrow!

Kus en knuf
van Sus