Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

15 maart 2007

Watch me




Ik heb vorige week zaterdag een leuk funhorloge gekocht in Zeist. Een Fossil Midsize Casual Leather Animated Watch - Earthquake Jr. :-) Tja, je bent horlogefreak of niet.

Het leuke eraan is dat het een bewegende wijzerplaat heeft (is wel uit te zetten hoor). Ik had nog geen horloge op een brede leren band en Sjaak en ik hadden onze ogen meteen op dit model laten vallen.


Eigenlijk hebben we de horloges van Fossil altijd al leuk gevonden. Ik heb nog een leuke hier van 'steen' met zandkorrels erin. Creatief met tijd!
Heb JIJ wat met klokken en horloges?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Boetie,

he-le-maal niets met watches! De mijne allemaal de deur uitgedaan, al jaren ... :-)

I shall watch OVER you

Kus van Sus

Anoniem zei

Eh,nee ik heb niks met horloges,ik draag er alleen één als ik bv moet reizen met openbaar vervoer ofzo,maar tegenwoordig is een mobiel ook een klok.
Klokken,nee ook niks mee,lol,ik heb zelfs de koekoeksklok die ik op mijn log gezet had erweer afgehaald,wist ik veel dat dat ding echt koekoekte op de hele uren ed,ik had eens mn headset op toen dat ding afging. Ik mopperen: wat is dat toch....mijn eigen klok dus....weg met dat ding! ;-)

Karin

Anoniem zei

Nee, ook hier niet echt iets met horloges, moet er wel altijd een om hebben, ik wil altijd weten hoe laat het is. Maar ik koop een leuk horloge en als ik hem niet meer mooi vind koop ik een andere. Deze heb ik al 4 jaar en ik vind hem nog steeds mooi!
Ben meer een kleding mens, ben gek op nieuwe kleren, lekker shoppen, geweldig!!

X
Anita

Davy zei

Dames, het was mij al lang bekend dat mannen eerder iets met horloges hebben :-). Wijzertjes en cijfertjes en zo ;-)

Anoniem zei

Ik heb een klein beetje wat met horloges. Je weet die rode nog wel? Zo trots als een pauw. Ik heb wel tijden gehad dat ik verschillende horloges had. Nu koop ik vooral goedkope zodat ik ieder (half) jaar een nieuwe kan kopen.
Enne ik vind deze erg mooi, maar dat wist je denk ik al;)

Liefs Nicolien

Anoniem zei

Ik draag nooit een horloge..vind het gewoon enorm irritant aan m'n pols.zag overigens laatst op tv bij de laatste show op vrt een binair horloge..kijk dat vond ik nou gaaf!ik zal er de link bij plakken.
http://www.originelegeschenken.be/index.php?catno=234

Anoniem zei

Nou, ik heb wel iets met horloges, ben dol op mijn Rado, vindt hem na 6 jaar nog steeds prachtig... plat, keramisch, titanium, zwart en naast analoog ook nog digitaal met verschillende functies...

Anoniem zei

Jaaaa... met horloges dan... wij hebben allebei een hele mooie aparte van "STORM"!!

xXx
CC