Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

10 maart 2007

Even weg......

Vandaag naar Zeist geweest. Davy zag gisteren dat je bij Hans Anders een nieuwe bril kon kopen vandaag voor maar 25 Euro. Daar zijn we dus op afgegaan en we zijn geslaagd. Een lekker vlot model met dunne glazen voor maar 50 Euro. Geen geld! Over een week of 4 kunnen we 'em ophalen.

De rolstoel kwam vandaag goed van pas. Vandaag best wel een redelijke dag, maar te slap om te slenteren. We hebben heerlijk gewinkeld en met de zon erbij was het een leuk uitstapje voor ons.

Gisteren was een rotdag voor Davy. 's Morgens neiging om over te geven en de rest van de dag op bed gelegen en niets gedaan. En zoals de vorige keren, is eten niet altijd een tractatie, maar dat trekt wel weer bij.

Morgen alweer de laatste keer van deze kuur en dan weer poosje rust. Als het goed is hierna nog 2 keer en dan zit het er voorlopig op. Duimen en hopen dat het goed blijft gaan.

Maar eerst op naar onze trouwdag. Hebben er allebei zin in. Het wordt geen grootse dag wat betreft feest en zo, maar wel voor ons saampies. Toch wel spannend al met al.

Zometeen boodschappen doen en daarna horizontaal genieten van de zaterdagavond. Schaatsen kijken en vooral niets doen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Voor beiden:

geniet vh zonnetje en de weekend rust.

Go with the flow

kus van Sus