Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

22 maart 2007

De bruiloft van... ONS

Ik moest gisteren lachen. Er kwam een brief van de gemeente gericht aan Sjaak en mij. Ik denken: heeft vast met ons trouwen te maken. En jawel, zender Tien voorheen Talpa heeft gemeenten aangeschreven en gevraagd om gegevens van mensen die in een bepaalde periode gaan trouwen. Onze gemeente is discreet en stuurde ons gegevens van het programma zonder meteen Tien in te lichten.

Ik ben niet zo mediageil om hieraan mee te willen doen en ZEKER niet voor Tien! Voor de Vara, RVU en zo zou ik er nog over nadenken en dan maar geen kans op 5000 euri door exact 30 seconden te kussen. Nee, ons trouwen houden we lekker 'stil'. De dag zelf alleen met de getuigen en in juni/juli iets leuks voor de rest. Mijn getuige heeft wel toegezegd om foto's te maken en we gaan naar een mooie locatie voor een leuke herinnering aan. Ook een trouwboekje is een leuk en mooi aandenken. Sjaak en ik hebben gekozen voor een bordeaux-rood boekje met wapen van Wijk en gekalligrafeerde tekst. We komen wél in de krant, dat dan weer wel :-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Davy,

Het kan wel een mooi "document" worden om later naar terug te kijken.

Dolfijntje

Anoniem zei

Groot gelijk dat jullie niet aan zoiets mee doen!
Jeetje,mag ik een teiltje? ;-)

Talpa/Tien of hoe het ook heet staat bij mij op 28 en ik heb er nog nooit langer dan een minuut of 5 naar gekeken.

Trouwen doe je op je eigen manier en niet met een "discrete"cameraploeg in je nek!

Greetz,Karin

Anoniem zei

He Davy...

ik zou ook niet meedoen...je hebt er wel een mooi filmpje dan van maar je moet jezelf ook wel behoorlijk bloot geven in zo'n programma.

Genieten jullie maar gewoon lekker saampjes van elkaar en plaats voor ons maar een mooi foto van jullie dag!

kus nichtje Chantal

Anoniem zei

he jammer joh dat je niet publiciteitsgek bent..had ik je nog eens gezien;-) Hier staat ie dus wel eens op dat programma omdat de oudste 2 kids het leuk vinden en bij gebrek aan iets beters/kindervriendelijks op dat tijdstip..ik duik meestal achter de pc op dat moment zoals je merkt..aan mij ook niet besteed dat programma.

Anoniem zei

Dacht ik net dat er eindelijk eens iets leuks op Tien/Talpa zou komen hahaha! Nee hoor groot gelijk, tis allemaal al "geil genoeg" zonder die media :-)

Veel lentekriebels, Taco

Anoniem zei

Je hebt gelijk hoor, ik zou het ook niet doen geloof ik. Alhoewel ik had je wel op tv willen zien;).

Groeten Nicolien

Anoniem zei

talpa.. dan hebben ze eindelijk weer eens goede kijkcijvers.. als jullie het zouden doen ;)