Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

23 maart 2007

Lentekriebels

Vanochtend even naar de tandarts geweest voor controle: geen gaatjes, alleen in mijn hoofd maar die kon hij niet vullen :-). Gisteren heb ik met de buurjongen viooltjes geplant en later met Sjaak nog een stamroos gehaald die er nu ook in staat. Ik word er helemaal vrolijk van, van hoe mijn huisje ONS huisje wordt. Sjaak zei laatst ook al: we blijven nog lekker lang samen Peef, want is veel te leuk saampies. Oké, IK doe mijn best! :-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Van die stamroos zou ik ook vrolijk worden, het lijkt wel een kunstboompje, is dit een andere foto ????? bij ons begint de roos pas uit te lopen !!!,
De lente zit trouwens wel in de lucht hoor.
Wat jullie huwelijksreis betreft, zou ik ook voor Barcelona kiezen.
Joop en ik gaan er a.s. maandag t/m vrijdag naar toe, ik hou jullie op de hoogte.

Ada

Anoniem zei

Leuk hoor al die bloemetjes etc..moet hier ook weer eens hoognodig aan de slag met wat bloeiend spul..zo;n trieste bedoeling op het moment.

Davy zei

Die foto heb ik zomaar van Internet geplukt Ada :-) Veel plezier in Barcelona!

Anoniem zei

wlIk vond het ook al zo'n mooie foto, niet jouw stamroos dus;)
Maar het is inderdaad leuk al die bloemen in en om het huis. Ik ben persoonlijk erg gek op narcissen, dan haal ik de lente in huis en wordt ik vrolijk van.

Liefs van Nicolien

Anoniem zei

watleuk toch . en genieten maar :)