Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

30 maart 2007

Alert, alert, ..... rood gevaar gesignaleerd

We zijn net terug uit Soest, ieder apart terug gereden. Niet gedacht, maar Davy heeft toch een auto gekocht. De meesten die deze blog vaak of vaker lezen, wisten het al, maar het is een mooie, rooie Hyundai Atos geworden. Leuk, handzaam, stoere auto.

Het is niet de bedoeling dat er verre stukken mee gereden gaat worden, maar wel lekker in de buurt, zoals naar het ziekenhuis, boodschappen, op visite en ook om eens de omgeving te verkennen als het mooi weer is.

Ik was daarstraks de persoonlijke navigatie SjaakSjaak vanuit Soest :) Is nog ff wennen allemaal, maar dat komt wel weer. En wat is er mis met voorzichtig rijden? Helemaal niets toch!

Begin van de middag stond het ziekenhuis op het programma. De periodieke controle van de bloedplaatjes moest weer gedaan worden om te zien of de volgende chemo op tijd kan beginnen. Dat moet morgen over een week zijn. De waarde van de bloedplaatjes was aan de lage kant, en als dat volgende week nog lager is, dan moet het weer uitgesteld worden.

De dokter zei dat het misschien wel zo wordt dat als de dosis weer zo hoog is als de laatste keer dat de herstelperiode dan wat langer moet worden, of de dosis wat naar beneden en de normale herstelperiode aanhouden.

Wat wel heerlijk is, is dat het gewoonweg goed gaat. Misschien ook wel door het mooie weer en de beginnende lente, maar blijft dat de goeie dagen meer dan meegenomen zijn. Hebben is maar hebben en nemen ze nooit meer af!

We gaan genieten van het weekend en het mooie weer wat er aankomt. Iedereen ook een heel goed weekend en veel zon toegewenst.

edit 22:45 Peef
Heb er even een link bijgezet :-) And enjoy the 12"video.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai Sjaak en Davy,

Geniet van jullie auto's,voorzichtig rijden is niet erg,is beter dan met 200km per uur 2 wielen op de stoep door wijk te scheuren!

Fijn weekend!
Greetz,Karin

Anoniem zei

Lekker overal van genieten, de auto's, het weer, gewoon van alles. Heerlijk he? Het is jullie gegund hoor!

Dikke kus voor jullie beide van Nicolien

Anoniem zei

Leuk autootje Boetie. Een rood au-tomaatje :-)

Geniet, geniet zoveel mogelijk.

Kus van Sus
voor beiden XX

Anoniem zei

heel veel veilige kilometers toegewenst davy!..enne fijn dat het ondanks alles zo lekker gaat momenteel!

Anoniem zei

Fijn dat je weer wat zelf-mobieler bent zo. Heel veel plezier van je auto gewenst!

Oh en over voorzichtig rijden gesproken, ik zag er hier vorige week een door de straat vliegen - letterlijk. Probeerde met minstens 80 km/uur een verkeersdrempel te nemen en werd toen even gelanceerd...

Take care, X Taco