Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

19 maart 2007

Life goes on

Ik heb een heel goed weekend gehad. Het leek soms of er niks aan de hand was in mijn koppetje. Leer ik leven met de constante dreiging van Phil? Het leven gaat door! Zelfs met hersenkanker. Daarom eerst eens trouwen volgende maand :-)

Ik dacht gisteren zowaar om weer eens achter het stuur van een auto plaats te nemen. Niet in die van Sjaak want ik wil zijn Getzje niet slopen :-). Misschien een klein automaatje voor mij? Ik zal eens overleggen met artsen en een proefrit maken. Wie weet durf ik wel niet goed meer en het laatste wat ik wil is mijn pa en zijn vader achterna gaan: die bleven rijden terwijl het echt niet meer verantwoord was.

CARS!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

heerlijk te lezen dat het zo lekker gaat momenteel! tja autorijden,het is voor mij niet weggelegd en ben voornamelijk blij dat maarten momenteel weer wel rijdt,na eerst 8mnd dat niet gedaan te hebben..al rijdt ie onzekerder dan eerst en voornamelijk rondje kerk.

Anoniem zei

Hoi Davy, zou wel leuk zijn als je goedkeurig krijgt he?
Enig idee wat je voor autootje je dan zou kiezen?
Smart? ;-)))))))))

Greetz,Karin

j zei

Hee Boetie,

naar mijn gevoel leer je niet leven met Phil, maar zet je die malloot eindelijk zachtjes maar gedecideerd op zijn plaats!!!

Phil is deel van jou, niet andersom!!!

You are still and were always in charge...

Trots op je
kus van Sus