Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 november 2006

Over de helft

Dag 3 van de eerste periode schiet aardig op voorbij te zijn. Over de helft van de eerste van deze eerste aanval van 6 aanvallen die gedaan worden op de restanten van Phil. Tot nu toe valt het mee wat betreft beroerd zijn. Overgeven nog niet gedaan, alleen heel erg moe.

Davy slaapt heel veel. Op zich helemaal niet erg, want als je slaapt, heb je ook geen last van beroerd zijn of wat dan ook.

De taktiek die we volgen is 's morgens om 6 uur de pil te nemen tegen misselijkheid en een uur later, 7 uur, de chemopillen. Daarna weer lekker het bed in en slapen. Werkt goed. Je slaapt dan nog een poos en als je wakker wordt is het tijd om wat te eten of te drinken. Veel mensen die deze kuur volgen, doen het op deze manier.

Hopelijk vallen de volgende 2 dagen ook mee en de periode erna ook natuurlijk. Maar enige wat je kunt doen is afwachten en meer niet. Dit hebben we weer te pakken en da's alleen maar mooi.

Het is 8 uur in de avond en we gaan het zometeen wat gezellig maken met een gelvuurtje en wat kaarsjes. Proberen het ziek zijn zo 'leuk' mogelijk te maken. Lukt heus niet altijd, maar als het lukt, dan vergemakkelijkt het wel het ziek zijn.

Iedereen prettig weekend nog.

Geen opmerkingen: