Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

27 november 2006

De vijfde dag

'God zei toen: "Laat de aarde dieren voortbrengen; vee, kruipende dieren en allerlei wilde dieren." En weer gebeurde wat Hij had gezegd. God maakte alle soorten wilde dieren, vee en kruipende dieren, elk naar hun eigen soort. God zag dat ook dat goed was.'

En op de vijfde dag slikte Peefie met heel veel tegenzin zijn 4 capsules chemo.


Ja, ik moest me echt beheersen om ze niet onmiddellijk weer uit te spugen... Wel een leuk idee voor het programma 'Fear Factor' by the way :-) Het is best een opgave: iets innemen wat je heel waarschijnlijk ziek gaat maken. Maar goed, ze zitten erin en daarmee is de eerste hoge dosering chemokuur volbracht. Nu over 16 en 23 dagen bloed laten prikken om te zien hoezeer mijn lijf verneukt is (en even bijkomen natuurlijk).
De volgende kuur zal wel begin 2007 worden (kan best wat geschoven worden volgens Beerepoot, gelukkig maar), want ik ga tweede Kerstdag naar mijn broer en schoon zussie en heb GEEN zin om beroerd te gaan zitten zijn met de feestdagen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Groot gelijk Davy! FF de Temodalletjes on hold graag met de kerstdagen... tijd voor relaxed genieten!