Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

30 september 2007

De komkommer is op......

Gisterenavond zijn we naar verjaardag geweest van weer ander schoonzusje dan de shanty schoonzus. Was gezellig. M'n moeder was er ook, voor het eerst sinds 2001 weer eens. Best bijzonder toch wel.

Vanmorgen even bij haar geweest. Was alleen, verder niemand dit keer. Nog naar m'n pa geweest op het kerkhof. Had ze zin in en zelf kan ze er niet meer komen. Vind ze echt niet leuk!

Vandaag is een energie-opdoen-dag voor de heer Davy. Einde van de week gaat 'ie voor paar dagen naar Londen en dan is het rustig aandoen en genoeg energie binnenhalen om daar rond te kunnen banjeren.

Onze dochter heeft vandaag weer eens last van haar buik. Eet veel gras en kotst ook veel. Heerlijk hoor, maar niet heus! Maar ja, kan ze ook niets aan doen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Bijtanken dus,fijne Zondag nog heren,en beterschap voor Porsje,tsja,die meid kan er ook niets aan doen,maar ik snap dat het opruimen ook niet leuk is!

Anoniem zei

Opladen, opladen maar deze week, Boetie.

London Town, beware, here he comes, with "stieftante etc etc" Wat een duo!

Rust en geniet komend weekend zoveel je genieten kan en zult.

Kus van Sus xx

Anoniem zei

Lekker hoor, die kwamkwammertjes op de vermoeide oogjes Peefie, veel plezier op je komende tripje en nu nog ff goed uitrusten hé!

xXx
Chanti

Anoniem zei

staat heel charmant die komkommertjes;-)..alles voor het goede doel,heel veel plezier in Londen over een paar daagjes!

ps: zoek alvast een optrekje uit voor na de 10de LOL

Davy zei

En het is niet eens echte kwamkwammer, maar kan er wel zo mee in Spider-Man deel 4 :-D