Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

05 september 2007

Geld

Money makes the world go around... or so they say. Dat gaan we straks eens bekijken in het Geldmuseum. Het meeste gedonder komt van seks en/of geld zeg ik altijd, maar het is wel makkelijk als je het hebt, liefst allebei :-). (Willibrord F. vroeg een keer aan Bram Moszkowicz: 'geld of seks?' 'SEKS' antwoordde het maffiamaatje).

Die kennis waar ik gisteren was, heeft laatst 25.000 eurootjes gewonnen in de Sponsorloterij. De mazzelaar! Het is hem van harte gegund hoor. Laat hij nou net een week voor dat bericht een andere oto hebben gekocht! :-) Toeval bestaat gewoonweg niet.

edit 20u10:






:-D


LOL

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga ook maar een auto kopen want ik heb een staatslot voor September. Alleen.....wie schiet mij even het geld van die auto voor,je krijgt het terug,als ik die jackpot win......;-)

Anoniem zei

hahaha...doe mij maar een pakketje DAVYbiljetjes....

greezzz

Chantal

Anoniem zei

Dag lieve Davy en Sjaak,

Weer even een berichtje uit Duitsland waar ik nu op vakantie ben (Berlijn, straks naar Dresden). Eindelijk weer eens tijd om te internetten en je blog bij te lezen. Gefeliciteerd met de MRI-uitslag, ik zie ook graag zwarte gaten! Hartstikke mooi. Spreek je graag weer na terugkomst, dus na volgende week of zo. Alles liebe, Taco

Blog past zich trouwens aan de omgeving aan: "Hinterlassen sie ihren Kommentar" "Wordbestätigung" en "Wahlen sie eine Identität aus" staat er nu opeens :-)

Anoniem zei

hmm mijn oto kost slechts euries(veel om precies te zijn volgens de rekening van de garage die gisteren binnen viel)..ik doe iets fout...