Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

15 september 2007

Blauwe dag

Vanmorgen zijn we naar Maarn geweest naar de lezing van Cerebraal. Ging dit keer over het brein en de verandering van vooral het gedrag van mensen die een niet aangeboren hersenletsel hebben. Wat we te horen kregen is toch weer veel herkenning. Gelukkig dat het meestal hetzelfde is wat er verteld wordt, anders raak je helemaal in verwarring.

Na de lunch zijn we op weg gegaan naar Amsterdam, waar we naar een voorstelling van the Blue Man Group zouden gaan. De auto in Driebergen bij het station gezet en daar vandaan met de trein naar Amsterdam.

De show is echt super leuk! Leuker nog als we van tevoren hadden bedacht. Veel mensen zeiden al wel "Harstikke leuk", maar niemand was er nog geweest :) Er zat heel veel in. Humor, veel muziek, en ook interactie met de zaal. Soms heel snel, soms wat langzamer, echt van alles wat. Op een gegeven moment werd de hele zaal overspoeld met een gigantische hoeveelheid wc-papier wat heel grappig was. Kortom, een aanrader om heen te gaan.

Na de voorstelling zijn we teruggegaan naar het CS en zijn we het Damrak opgelopen om een lekkere puntzak Vlaamse frieten te eten. Lekkere klodder mayo erop, vet dus, maar heerlijk. Poosje mensen zitten kijken en daarna op ons gemakkie terug naar huis.

Een hele aparte dag geweest. Maar wel een hele leuke dag en daar gingen we voor!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

als ik het zo lees.. moet het een giga leuke fijne dag geweest zijn

Toos

Anoniem zei

Haha,je hebt gelijk Sjaak: "Van veel mensen gehoord dat het leuk was maar niemand was er nog geweest"
Klopt,mijn mening haalde ik ook van reacties in de pers of gelezen bij loggers dat het een hele leuke voorstelling is!
Fijn dat het ook uitkwam!

Karin

Anoniem zei

vlaamse frieten in amsterdam..da's gek;-p

fijn dat het zo'n geslaagde dag was!