Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 september 2006

Als het maar beweegt

Voortbordurend op gisteren: ik heb enorm veel TV gekeken :-) Vaak zat in slaap gesukkeld bij een nachtfilm op de BBC. Tijdens huiswerk maken standaard de TV aan. TV kijken was vroeger thuis ook iets om SAMEN te doen. Kennen mensen dat tegenwoordig nog, in de tijd dat iedereen een eigen TV heeft op zijn/haar kamer? Ik deed al niet veel met pa en ma samen, maar voor de buis hangen dus wel. Tot ik flink ging stappen en ma vaker verzuchtte: 'Moet je nou alweeeeer weg?' En ik antwoordde: 'Ja, hier in dit bejaardentehuis blijven zeker?!' Hahaha, ik was geen gemakkelijk kind ;-)

Groter dan liefde voor TV is mijn liefde voor film. Vooral toen we thuis de eerste VHS videorecorder kregen, is dat flink aangewakkerd. Broerlief huurde vaak horrorfilms en ik later ook toen ik lid werd van videotheek 'Storm'. Ludwig heeft me eigenlijk verpest door me al die horror te laten zien, hahaha :-) Nog steeds zijn horrorfilms favoriet. Daarom heet ik ook op ons filmforum MB Pinhead. Ik ben op die site de horrorexpert. Houd de site in de gaten want er zijn flinke ontwikkelingen op komst. Max, dit was wel weer genoeg reclame ;-)


Edit 11:25

Het was NIET de bedoeling dat ik de hoofdrol zou vertolken in mijn eigen horrorfilm! Nou ja, horror, meer een waargebeurd verhaal van RTL. Zal ik Melissa Gilbert bellen? :-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Aparte foto van je. We herkennen je (bijna) niet! Zeker een heel oude?
Groetjes, Han en John

Davy zei

Hoi Han en John, die met die spijkers in mijn kop ;-), of rechtsonder samen met actrice Ashley laurence? Laatste is december 2005 genomen in Münster, tijdens het Weekend of Horrors. Ik probeerde quasi stoer te kijken ;-)

Anoniem zei

Ha Davy,
Natuurljk die met de spijkers in je kop. Van de andere foto herkennen we je natuurljk heeeeeeeel duidelijk! Misschien is het een idee om op je kale plekken wat spijkers te slaan? Staat vast goed.
Liefs, Han en John