Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 juli 2006

Week 29

"Van iemand houden betekent niet dat ik de gevoelens van de ander belangrijker maak dan de mijne".

Zeker niet! Je moet gezond egoïstisch zijn, want je maakt je eigen feestje. Je EIGEN gevoelens blijven steeds het meest belangrijk, wat er ook gebeurt, in elke omstandigheid.


Zo, we zijn in week 29 aanbeland :-) De week van het UMCU: eerst afwachten of ik groen licht krijg woensdag, dan donderdag naar ziekenhuis voor nog een paar testjes en zo, dan vrijdagochtend dé operatie (tadaaaaaaa). Ik hoop écht dat het niet uitgesteld wordt, dat alles nu plaats gaat vinden. Ik zal best nerveus zijn, maar de operatie duurt toch maar 2 minuten oid in mijn beleving; andere mensen zullen nerveuzer zijn tot de artsen zeggen dat de operatie voorbij is. Ik heb nu al met jullie te doen :-)

Fijne week iedereen! Ik leef toe naar woensdag en vanaf donderdag/vrijdag neemt Sjaak deze blog over. Uw razende reporrrrrrterrrrr!

Ik vond trouwens nog een foto van de neurochirurg en stuur hem positieve kracht oid...oemmmmmmm oemmmmmm (en NEE Utie, hij lijkt niet op Sjaak of v.v.)

IEE IEE IEE IEE!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Davy

Het is spannend ja. Voor jou natuurlijk als eerste. Maar ook zeker voor de mensen om je heen (waar ik er één van ben). Ik besef dat vrijdag een moeilijke (lange) dag zal worden. Maar er telt maar één ding en dat ben jij en je komt er gewoon goed doorheen, dat weet ik heel zeker.
Heel veel sterkte lieve schat deze komende dagen.

Liefs van Nicolien