Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

26 juli 2006

"Ik ben oké zoals ik ben, ik mag er helemaal zijn."

EN ZO IS HET MAAR NET!!! Ik zag gisteren nog een Amerikaanse site over choices... over hoe je weer hetero kunt worden. Ik KOTS op dat soort bewegingen geleid door superconservatievelingen, die even vergeten hoe ze African Americans het leven zuur hebben gemaakt vroeger. Ze willen maar al te graag terug naar die tijd: alleen plaats voor blanke Amerikaanse, gelovige gezinnetjes.

Straks even naar Ans; morgen begint zij aan haar eerste chemokuur. Je bent in mijn gedachten Ans, en in mijn hart.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Davy, even een aanvulling op je log van vandaag:dit was vandaag in het nieuws. Dit is Nederland....

Dominee moet weg na antihomopreek
De kerkenraad van de hervormd-gereformeerde federatie Reitsum en omstreken heeft dominee Dietmar Lichti aan de kant geschoven, omdat hij homoseksualiteit gelijk heeft gesteld aan incest.

Gastpredikant
Lichti raakte in opspraak, toen hij als gastpredikant in de Adventskerk in Alphen aan de Rijn homoseksualiteit en euthanasie scherp veroordeelde.

Druppel
"Er waren meerdere spanningen, maar de antihomopreek was de druppel die de emmer deed overlopen", zei voorzitter Wieger Zoodsma van de kerkenraad in het Noord-Friese dorp.

Davy zei

Die Lichti is geen helder licht dan ;-) Gelukkig dat hij weinig bijval kreeg. Kijk ook eens hier: http://www.gebladerte.nl/11233f77.htm

Anoniem zei

Ik ben het eens met die spreuk. JIj bent jij en je mag er helemaal zijn. Je bent niet voor niets mijn maatje.

Liefs Nicolien

Anoniem zei

Gewoon laten lullen met hun kutpraatjes!