Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

26 oktober 2007

LACROIX

I am bloody fantastic, and you dear?
ABSOLUTELY fucking FABULOUS sweetie darling!


AND DON'T YOU FORGET IT!


Ooo... Bear with me, see, I am HOPELESS with names, faces and people.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hehe, EINDELIJK heb ik weer es puf en energie bij jou te reageren. Allereerst een HELE DIKKE KNUFFEL voor al jouw aanmoedigende, hartverwarmende en vooral grappige (man, daar doe je me zoveel goed mee!) berichtjes op mijn log. Die bus moet je echt hier maar eens heen rijden hoor. Kan je achter mij aansjouwen in een Xenos ofzo. Ff lekker vooroordelerig... ben jij zo'n nicht met een excellente smaak? Ik heb eindelijk besloten dat ik wat meer geld wil investeren in assecoires in huis. Echter ik denk dan meestal leuke dingen te hebben gescoord die eenmaal thuis enorm tegen vallen... Dus kan wel een fab boy (fab 5 is toch hoe die 5 mannen op tv zich noemen? Die mannen uit Amerika die verlopen heteromannen helpen hun huis, kleding, lijf, kookkunsten en bovenal romantiek een restyling te geven. Ik hoop dat je dat programma kent, anders is dit een grote Irisraaskal.)

Hier lekker weekend! Heb weer eens een vrij van werken gevoel. Geweldig dat een ziekenhuis zoiets toch ook mee kan geven ;-). Misschien dat er nog een logje verschijnt, maar ben eigenlijk veel te lui. Eens lekker lui! Nooit geweten dat dat zo idioot fijn kan voelen. Ray net terug naar boven gestuurd. Zo'n lieverd, ik had hem gisteren vertelt dat het weleens zou kunnen dat hij niet uit zou kunnen slapen op sijn zaterdag. Ik wilde eigenlijk vanochtend al naar de Xenos ofzo. Dus ik had hem gewaarschuwd dat ik hem misschien eerder wakker zou maken. Staat die kanjer dus om half elf (errug vroeg voor hem) helemaal gedoucht en aangekleed voor mijn neus. Maar tja... ik kan eindelijk weer een bloggen en dat ging net zo lekker en ben dus lui. Hij wel heel verbaasd maar ging wel zo snel als hij kon terug het waterbedje in. Grijns, realiseer me dat als ik verder doorbabbel ik een log op jouw log maak, ach is niet voor het eerst denk ik maar. Maar kap nu wel met ratelen en ga jullie een GEWELDIGI weekend wensen! Dikke KUSSSSSSSSSSSSSS voor Sjaak en neem er zelf ook een HELEBOEL!!!!

KNUF Iris.

Davy zei

Dankjewel Iris voor de Xenos commercial :-D ;-)

Fab Five zijn die gays van Queer Eye ja. En nee, ik ben van een andere lichting gays :-D. Ik ben meer in de stijl van Kenny Everetts "It's all done in the best possible taste!" (God rest his soul)

Anoniem zei

Sjit... das jammer zeg... Briefje naar the states dan maar...