Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 oktober 2007

Keeping busy

Gisteren met twee dames naar de fysiotherapeut gegaan. Die ritjes maak ik voor de hulpdienst van SWOW. Straks weer zo'n ritje naar de AH en erna een gesprek met Jan van SWOW. Even overleggen en bepraten hoe het gaat neem ik aan. Ik vind het erg leuk om te doen moet ik zeggen en binnen gemeente WbD krijg ik €2,50 benzine-vergoeding per rit.
Ik krijg vandaag van mijn mentor in het gasthuis info over een computercursus die men over een poosje wil starten in Bunnik (waar hij ook werkt). Hij weet hoe computer-maf ik ben en dacht aan mij om te helpen. Eerst eens alles op mijn gemak lezen voor ik besluit wel of niet mee te werken. Heb ook maar twee handjes en belangrijker nog: ik heb maar één raar hoofd :-D.

“In times of great stress or adversity, it's always best to keep busy, to plow your anger and your energy into something positive.” Lee Iacocca

edit 16u05 Ik vind het weer even genoeg geweest en voor mij is het weekend begonnen :-). Ik kan wel veel leuk vinden en enthousiast zijn maar ik moet mijn energie-grenzen bewaken en mijn mentor weet dat ook. Mevrouw B. wilde 'even boodschappen doen' maar ze viert dit weekend haar verjaardag zo bleek en we hadden een volle kar met kop in de AH. En ik maar sjouwen, lol. Ideaal 'slachtoffer' voor de BoodschappenPlusBus dus en die heb ik dan ook van harte aangeprezen ;-). Ik kreeg nog wat extra centen van 'r, zo is ze dan ook wel weer.

edit 18u55 Ik heb besloten niet te vrijwilligen in Bunnik en me uitsluitend te richten op gemeente WbD. Hier worden ook computer-cursussen gegeven en binnenkort overleg ik met de docent of ik kan fungeren als zijn assistent; daarnaast val ik in als 'PC-dokter', iets wat ik toch al jaren doe. Ik wil me ook inzetten om hier in de gemeente een senioren-internetcafé op poten te krijgen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oke goede keus Davy,inderdaad je grenzen stellen en bewaken!

Fijn weekend!

Anoniem zei

Hee Boetie.
Wat leuk en wat goed van je, een Internet-cafe voor ouderen.
Houdt ze ook van de straat, leugen-en hangbankjes! :-)

Kunnen ze lekker binnen en in gezelschap "googelen"(foenetisch: googele"n) zoals een vriendin van bijna 80 jaar dat consequent noemt.

Keep up the good work! En blijf aan jezelf denken.

Kus van Sus xx

Anoniem zei

heel verstandig,er is slechts 1 jij en daar moet je zuinig op zijn!