Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

21 oktober 2007

Dag van gewoontes

Het is weer zondag en zoals zo vaak ben ik dan aan de beurt om te bloggen. Eigenlijk is de zondag een dag van gewoontes. Op visite gaan bij je ouders, familie, vrienden, stukje wandelen, fietsen of heel heidens de auto wassen. Eigenlijk wil je 1 dag in de week hebben om te luieren, te rusten, of dingen te doen voor jezelf, maar dat lukt meestal niet op de enige dag in de week die er voor in aanmerking komt.

Gisteren zijn we naar Culemborg geweest. We hadden allebei zoiets van "We willen wel wat gaan doen, maar niet teveel". De auto gepakt en heerlijk middagje daar geweest. Lekker met zonnetje erbij en er was nog braderie ook. Italiaanse bol gegeten, wat dingetjes gekocht en op bankje in de zon gezeten. Was gezellig.

Vanmorgen bij muisje geweest en strakjes naar kinderverjaardag van neefje die morgen 10 wordt. Is zoontje van m'n zus.

Daarna zit het weekend er al weer op en beginnen we weer aan de nieuwe week, die al even zo snel weer voorbij zal zijn. Lijkt net alsof de tijd veel harder gaat als je ouder wordt. Of is dat ouwe lullen gelul?

1 opmerking:

Anoniem zei

ja da's oude lullen gelul;-)