Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

15 juli 2007

Weekend alweer voorbij :(

Vrijdag had Davy best wel een rotdag met hoofdpijn en pijn vanuit de nek. Net als vorig jaar voor bekend was wat er aan de hand was. Eind mei was alles goed en koppie schoon van binnen. Maar toch, zoals vrijdag, dan moet je toch denken "Kut, het zal toch niet he dat......". Het zal nog wel wennen zijn, maar de onzekerheid zal voorlopig wel blijven denk ik.

Gisteren een hele leuke dag gehad. Lekker weer en veel gelopen, zeker voor ons doen. In het dorp een heerlijk ijsje gegeten. Hadden daar al verhalen over gehoord van verschillende mensen, dus dat moest wel gelikt worden :) Hebben best een lange dag gemaakt en waren rond 10 uur weer thuis.

Vandaag hebben we niet gek veel gedaan. Rust na gisteren, maar ook het benauwde weer houden we niet van. Graadje of 22, wat zon en windje en dan zijn wij al helemaal gelukkig hoor. Vanmiddag wel ff paar wasjes gedaan en die hangen heerlijk buiten te drogen.

Morgen weer werken en daar heb ik dus echt totaal geen zin in. Heb zin en behoefte aan week of wat lekker vakantie, ff vrij zijn en niets hoeven. Nog een week of 5 en dan mag ik :)

Geen opmerkingen: