Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

02 november 2007

Weekendhoroscoop


'Op vrijdag 2 november 2007 passeert de Zon uw Mars op een afstand van 60 graden. U heeft vandaag erg veel energie. Ook uw vertrouwen in eigen kunnen is erg groot. Een prima dag voor het afronden van allerlei werkzaamheden. Ook is dit aspect heel geschikt voor diverse lichamelijke activiteiten.

Op zaterdag 3 november 2007 passeert de Maan uw Neptunus op een afstand van 90 graden. Onder deze transit heeft u de neiging tot dagdromen. Op zich zelf kan dit geen kwaad, maar zorg ervoor dat u de realiteit niet uit het oog verliest. Het is nu geen geschikte tijd voor het nemen van beslissingen en voor werk waarvoor een heldere geest nodig is.

Op zondag 4 november 2007 passeert Venus uw Zon. Dit is een uitstekend aspect om uit te gaan of om vrienden en kennissen te ontmoeten. U wilt liever de harde werkelijkheid ontlopen en dat kan vandaag absoluut geen kwaad. Ga op zoek naar het ongecompliceerde en u zult er zich prima bij voelen.'


Die malle planeten en sterren toch hee?

2 opmerkingen:

Google-Girl zei

Ooow... vandaag gaan alle Watermannen op zakenreis met hun baas naar India en lopen ze de liefde van hun leven tegen het lijf. Ook gaan ze verhuizen en nemen die moeilijke beslissing toch zomaar eventjes... Het is een spannende dag vandaag...;-)

xXx
Chanti

Anoniem zei

" HAAST OM NIETS Je hebt de neiging om jezelf een beetje voorbij te lopen, Schorpioen?

Ja, vandaar dus even welverdiend dolce far niente. Leren ontspannen door (bijna) niets doen, uitrusten en " kop leegmaken".

Een rustige week in andere omgeving. Lekker.

Kus van Sus xx