Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

08 november 2007

Peefo Ludens


Het is slecht weer maar ik zit lekker binnen :-). Ben wat nieuwe spellekes op mijn Nokia aan het zetten. Vanmiddag was leuk in het gasthuis: ik heb meegeholpen met een quizzz. Een voorwerp werd getoond en Ruud, Annie en ik gaven elk een omschrijving waarvoor het dient; twee personen 'logen' en eentje sprak de waarheid. Laat het maar aan mij over om een beetje melig te doen met een microfoon in de hand. Misschien heb ik mijn roeping als entertainer wel gemist :-). Nou, vroeger als klein ukkie was ik stikverlegen maar dat is er inmiddels wel grotendeels vanaf. Gelukkig maar want als ze nog maar naar me keken kroop ik al weg.
De quizzz was een welkome afleiding want de dag begon wat somber en frusti. Ik weet zelf niet goed wat er was maar ik was in elk geval niet happy. Ach, het vallen van de bladeren zullen we maar zeggen. Een bioritmisch mindere dag (44%).

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dit ook een quizzje,zoek de verschillen........ nieuwe klok, nieuwe kleurtjes. Site aan het oppimpen? :-)

X

Davy zei

LOL Anita, eerst had ik alles zowat veranderd maar daar kwam ik van terug en heb toen maar wat kleine dingen veranderd ja :-)

Anoniem zei

Ze zoeken nog wat entertainers op Rtl,probleem is dat je misschien begint met die idiote puzzelspelletjes........;-)
Fijne dag Davy, knuf

Anoniem zei

Hee Boetie,

vallen vd bladeren...daar had ma t ook altijd over... Over depri zijn dan, haaruitval en weet ik wat meer.

Sterk riet buigt ook met storm mee, veert daarna weer op.

Ja, wat was je verlegen vroeger, herken ik nauwelijks meer wat van zoals je nu bent. Calimero uit zijn eierdop gekropen, zoiets :-)

Kus van Sus xx