Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

07 juni 2007

Vijf nieuwe kandidaten

Zij die gaan sterven groeten U, vanaf hun blogs en weldra op de buis.

Ik ga vooral Patrick volgen, gek hè?
Enne, is U al donor?!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Die gaan we weer volgen en nu natuurlijk toch wel met andere ogen.... de vorige serie wisten we nog niet wat er allemaal in jou koppie aan het rotzooien was.

Enne... ons zijn al jaren donor!!!!

X

Anoniem zei

Morituri, te salutant ...
Een zin, die ik in heel andere context heb geleerd, moeten leren...

Chin up, Boetie.

Kus van Sus x

Anoniem zei

Haai Davy,toevallig,nou ja das niet toevallig want we volgen tegenwoordig alles wat maar met kanker te maken heeft,heb ik de blogs gisteren gelezen,(werd bij ad en nu.nl gemeld dat de nieuwe serie eraan komt)ik ga niet kijken,heb dat de vorige serie ook niet gedaan. Het valt me in ieder geval wel op dat ze allen weer zo positief zijn. Bnn zal ook geen zwaar depressief programma uit willen zenden. Mij boeit die aanpak wel,zo veel leuke dingen en activiteiten ondernemen ondanks dat je je niet lekker voelt,dat kom ik op www vaak tegen. Petje af.

Anoniem zei

natuurlijk ga ik (weer) kijken..en donor dat ben ik al vanaf m'n 14de!

Anoniem zei

Ik wil heel graag donor worden, maar ik heb tot op heden nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag of mijn acro-orgaantjes ook wel transplantatiemateriaal zijn...

xXx
CC

(PS. ik heb op Margreet gereageerd)