Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

10 juni 2007

Fietsen, we komen eraan :)

We zijn zo goed als klaar om morgenochtend vroeg weg te gaan naar Berlijn. Vanmorgen hebben we Porsje, Mitzi en Paddy weggebracht naar het dierenhotel Dijkzicht hier in Wijk. Vind er helemaal niets aan, maar ze hebben het er goed en waarschijnlijk beter dan als ze thuis blijven en er iedere dag een paar minuten iemand snel wat eten geeft.

Vanmiddag naar Bastiaan geweest, neefje van ons, die net terug is van 4 maand Nederlandse Antillen en een paar weken terug jarig was. Heerlijk buiten gezeten en lekker gegeten. Was niet zo gek druk, maar wel erg gezellig.

De koffer met onze kleren is helemaal gepakt en we nemen ieder een tas/rugzak mee met drinken, eten en kleine dingetjes voor onderweg. Nog wat afwas doen, deuren en ramen open, en niet te laat slapen. Morgen om 5.30 opstaan, om 6.30 ongeveer weg en om 7.41 vertrekt de trein uit Amersfoort richting Berlijn.

We zijn van plan er een leuke week van te maken. Op ons gemakkie de stad verkennen en de dingen gaan zien die we graag willen zien. En natuurlijk ook vieren dat we getrouwd zijn! En dinsdag is het een jaar geleden dat Davy het 'vrolijke' telefoontje kreeg dat er een tumor in z'n kop zat. De tijd gaat snel, en vorig jaar zomer heb ik heel wat keren gedacht dat ik allerlei dingen voor het laatst zou doen met Davy, maar gelukkig is dat niet zo. Hij is er nog! En hoe :)

Zo, ik ga nu echte man zitten zijn en heerlijk voetbal kijken. Vandaag is de EK voetbal begonnen voor gasten onder de 21 jaar. Nederland is net klaar en heeft gewonnen met 1 - 0 van Israel, een goed begin dus. Spreek jullie over een weekie weer wel.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel heel heel veel plezier en geniet er maar lekker van groetjes Daan

Anoniem zei

Heel heel heel etc. prettige week voor jullie. Vier alles wat er te vieren valt en maak er een prachtige tijd van. Tot over 1 week. Liefs van Han en John