Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

12 april 2007

Ben ik eraan toe?

Gisteren dus met stiefmoetante Toos naar het Betty Asfalt complex geweest. Over Margreet heb ik al eerder gepost, lees maar. Voor de pauze was het de beurt aan dominee Gremdaat en erna kwam de enige echte eigen... Margreet Dolman!

Ik mocht bij het gedeelte eigen belevenissen op de bank met Margreet en kans dat dat dus op MargreetDVD nummer drie verschijnt. Schandelijk reclame gemaakt voor dit blog :-). En sinds gisteren hoor ik bij de Betty Asfalt-club als lid van de harde kern fans. Leden van de Betty Asfalt-club willen vooral nérgens bijhoren, lol. Of je moet eraan toe zijn, dan wordt het weer een héél ander verhaal, met spekjes erin of zo.

Ben ik aan chemo 5 toe? Net een buisje bloed gedoneerd en ik hoor later wel weer of het wat bloedwaarden betreft verantwoord is. Wesienenhoruhutwel.

edit 17:15 Trombo's bedroegen 176 dus ruim boven de 100. Vanaf morgen een 300mg kuurtje. Alles rond de 400mg is een te grote aanslag op bloedje en nu kan de 6e kuur als het goed is meteen op de 5e volgen en dán komt een hele belangrijke MRI! Stay tuned!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

En wij wachten met je mee in deze Asfalt Jungle!!

xXx
CC

Anoniem zei

Hee Davy,je krijgt het weer voor elkaar he,'t is dan wel niet op tv,dat heb je met Lingo al eens gedaan hoorde ik,lijkt me knap moeilijk,als ik onbeperkt bedenktijd zou krijgen zou ik ook best mee willen doen! ;-)
Maar bij Margreet is natuurlijk van andere orde! Ben benieuwd!

Ook naar de bloedwaardes....,lees het later wel,denk aan je!

Greetz,Karin

j zei

Fijn, Boetie! Hoe raar fijn ook klinken mag, vervolg chemo... Zal aan je denken.

Betty Asfalt complex. Leuke naam heb ik dat altijd gevonden. Hee, enne, weer op de beeldbuis! Ben benieuwd hoe dat gegaan is. Hoop dat je extreem genoten hebt.

Kus van Sus

Anoniem zei

Succes met je "kuurtje" enne... natuurlijk blijven getuned ;-)

X

Anoniem zei

he goed nieuws van de trombo's..enne toch op de beeldbuis dus al is het niet in de bruiloft van ;-)

Anoniem zei

hoeveel kuren zijn er in totaal gepland? Of wordt dat beaald adh van de volgende scan? Hoe lang duurt deze kuur en wanneer wordt de scan dan gemaakt?
In ieder geval fijn dat je weer lekker mag gan "snoepen".Liefs, Han en John

Davy zei

Elke kuur duurt 5 dagen Han en John. De volgende MRI volgt na 6 kuren (nog 2x dus). Ziet het er rustig uit, dan krijg ik even rust. Is het 'onrustig' dan weer verder met maandelijks kuren.

Groetjes aan Oostende,
Davy