Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 april 2007

De day after......

Een dag getrouwd mens zijn. Hoe voelt dat? Nou, het doet in ieder geval geen pijn :) Als ik naar m'n ring kijk, is dat wel iets extra's wat niet alleen om m'n vinger zit, maar ook in m'n hoofd! Ik ben een gelukkig mens.

Gisteren was een hele leuke en mooie dag. Precies zoals we het wilden, rustig en van ons! Geen gedoe, geen gehaast en geen drukte. Voor het eerst van m'n leven in een pak en m'n ma keek erg verrast en blij toen ze Davy en mij uit de auto zag stappen in onze kleedjes ;)

Na het gillen van het "Ja" en "Ja, dat beloof ik", zijn we naar ons huis gegaan en hebben we lekker taart gegeten met Toos en m'n moeder. Alvast naar de foto's gekeken en film die we tot dan hadden. Krijgen jullie te zien als de familie ze eerst heeft gezien.

We zijn verrast door bloemen en kaartjes. Iederen harstikke bedankt daarvoor! Doet ons goed dat jullie aan ons denken!

's Middag zijn we naar Huize Doorn geweest en hebben daar wat foto's gemaakt en gefilmd. Toos naar huis gebracht en hebben heerlijk paar uurtjes voor onszelf gehad en lekker bijgetankt.

Rond een uur of 18 zijn we in Zeist heerlijk wezen eten en het was ook echt heerlijk. We hebben gekozen voor een 5 gangen surpise menu, waarbij je niet weet wat je krijgt. Was echt lekker, en we zaten behoorlijk vol na afloop.

Thuis hebben we onze gewone kloffie weer aangedaan. Allebei moe, maar voldaan. Alles van de dag nog een keer door je koppie laten gaan en een plaatsje geven. We zijn allebei tevreden met hoe het is gegaan.

Rond een uur of twaalf werd ik ongelooflijk beroerd, misselijk en ben helemaal leeggelopen op de wc :( Denk van het eten, van de champignons. Ben maar naar bed gegaan. Als je slaapt merk je tenminste niets :) Nu voel ik me weer goed gelukkig.

Zo, dat waren de belevenissen van onze trouwdag. De rest van de week maken we er ook nog wat moois van. Gaan nog een keer naar het dolfinarium in Harderwijk en gaan mijn kamer pimpen naar onze computerkamer.

Over het weer hebben we niet te klagen in ieder geval. Petrus en kornuiten hebben de lucht mooi blauw voor ons gemaakt en zonnig. Hopelijk een teken voor de toekomst!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig maar dat het geen pijn deed, maar dat je er misselijk van werd...........
Als de (heel lange) rest van jullie huwelijk maar goed verloopt, maar daar hebben we alle vertrouwen in! Jullie verdienen het om gelukkig te zijn.
Liefs, Han en John

Davy zei

Zou dat misschien de surprise geweest zijn? Ik had gelukkig nergens last van :-)