Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

27 april 2007

Next patient......

Vanmorgen zijn we met onze dochter naar de dokter geweest. Ze is al een hele poos chagrijnig, wil constant aandacht en mauwt ons regelmatig helemaal debiel. Bovendien heeft ze bij 1 van haar tepels een behoorljike kwab zitten wat ons niet zint.

Gelukkig waren we gelijk aan de beurt en na een korte inspectie heeft de dierenarts 3 buisjes vocht weggehaald bij Porsje en ze vond het toch beter als ze wordt geopereerd en haar vrouwelijkheid wordt weggehaald. Ze haalt dan ook cystes weg die bij haar melkklier zit en er wordt dan gekeken of het wel of geen kanker is. Lijkt er niet op, meer een hormonenkwestie, maar zekerheid boven alles.

Mevrouw kon vandaag al worden geholpen, maar omdat ze al gegeten had, ging dat feest niet door. Gelukkig niet, want dan konden de baasjes zich er niet op instellen en dat dan weer liever wel. Dinsdag as. staat ze op de rol. 's Morgens brengen en 's middag weer halen.

Terug thuis, was ze weer snel op haar gemak toen ze wat rosbief kreeg en was alle leed weer voorbij voor haar. Weet zij veel :( Duimen voor haar maar als jullie willen!

Vandaag hebben we mijn kamer omgetoverd tot onze computerkamer. De PC van Davy staat nu ook beneden en dan kunnen we in de slaapkamer een leuk hoekje maken met een zitje of wat dan ook. Zien we wel als het nieuwe bed er is.

Voor de rest doen we lekker niets meer vandaag. Ons rustig houden en heerlijk bijkomen.

Oh ja, gisteren in het Dolfinarium kwamen we uit een winkeltje gerold en Davy was even wat spulletjes in een plastic tasje aan het doen toen er ineens met een flinke flatsj heerlijke meeuwenpoep over hem werd uitgepoept. "Zal wel een kind zijn wat met een ijsje loopt te knoeien", dacht Davy, maar niet dus

Geen opmerkingen: