Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

05 augustus 2007

Warme zondag, rust, genieten

We zijn net een poosje naar de Dooie Arm geweest hier in Wijk en hebben lekker bij het water gezeten. Heerlijk in de zon en de wind lekker erbij, kortom genieten dichtbij huis!

Onze dochter is niet in haar hum de laatste paar dagen. Last van haar buik. Ze mauwt veel en zeurt behoorlijk. Gisteren kattengras gekocht en daar eet mevrouw goed van. Geeft vaak over, maar dat moet maar even. Knapt we van op. En voor rosbief doet ze zowat kunstjes :)

Lekker eten besteld en dat komen ze zometeen brengen. Een Singel speciaal voor 2 personen, shoarmavlees, biefstuk, gekruid gehakt, kip, sis kebap, lamskoteletjes, stokbroodjes met kruidenboter, gebakken aardappeltjes en lekkere sausjes erbij. Heerlijk met dit weer. We hebben allebei geen zin om te koken.

Vanmorgen bij m'n ma was het gezellig, we waren best met veel en hebben heerlijk buiten gezeten. Lekker wat gepraat en geouwehoert met z'n allen.

Gisteren een jaar geleden van Davy, maar omdat we de hele dag druk zijn geweest, niet echt heel veel aan gedacht. Misschien maar beter ook. Hebben we eigenlijk van de week al gehad.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk he, zo een paar uurtjes aan het water, geniet er maar lekker van!
Ik hoop dat de poes snel weer opknapt, want dat is ook maar niks!
En heeft jullie heerlijk hapje ook goed gesmaakt....??
Maak het goed he!!
Groet Marjolijn.

Davy zei

Het was heerlijk en het eten ook, Marjolijn! Als wij het goed maken, beloof je dan dat jij dat ook doet? ;-)