Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

10 augustus 2007

Vakantie

Overal lijkt er rust te zijn. Bijna iedereen is op vakantie, er is weinig schokkend nieuws, er is minder rottigheid. Er gebeurd niet veel om ons heen in de wereld. Een periode van rust en genieten voor veel mensen.

Zo is het met Davy en mij ook. We zitten ook in een soort van vakantieperiode. Er is zowat geen nieuws, zeker geen schokkend nieuws en rottigheid ook al niet. Er gebeurd niet zo gek veel in ons wereldje. We zitten ook in een periode van rust en genieten van deze tijd.

Binnenkort is het voor veel mensen weer over. Vakantie voorbij, de rottigheid wordt weer wakker, het nieuws wordt weer heftiger. Het wordt weer hectischer om ons heen, de drukte begint dan weer, de kranten weer dikker.

Wij willen voorlopig de rust houden, de rottigheid weg, het hectische en drukke buiten de deur. Onze krant lekker dun laten. Voor ons moet de 'vakantie' nog een hele poos duren!

1 opmerking:

j zei

For me too! Helemaal mee eens. Ik denk dat jullie de tv niet aandoen...

Zag moord en doodslag, overstromingen, AEX index daling etc etc .. Ontlokte me de uitroep: "Kunnen jullie nog wat leuks melden? "

Zelfs komkommertijd, wordt komkommer en kwel tijd.... Vakantie? Nog vinden ze de "sensationele" doden en gewonden... Geeft te denken, hoe egocentrisch is onze wereld, hoe materialistisch en hoe verlustigen wij ons, zelfs in vakantietijd, aan de ellende ve ander...

Even niet, niet nu, knop om...uit...

Peace and harmony please!

Kus van Sus