Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

20 augustus 2007

Vakantie

De eerste dag van de vakantie is dan eindelijk begonnen. Gelijk ook een dure dag :) We zijn daarstraks naar de Praxis in Nieuwegein gereden om te kijken naar een douchecabine en we zijn nog geslaagd ook. Is een mooie cabine geworden met matglas en een platte bak er onder. Simpel, mooi en goed. Daarna naar de Karwei gegaan en daar een douchecombinatie gekocht. Is er eentje geworden met een gewone douchekop en een grote, regen douchekop. Volgende week wordt het bezorgd en dan kunnen we kijken naar iemand die het komt maken voor ons. Want zelf kunnen we dat absoluut niet, zijn erg onhandig wat dat betreft :)

Dat we nou erg prettig geholpen zijn bij de Praxis? Nee, echt niet. Hadden er absoluut geen verstand van en van Wijk dachten ze dat dat ongeveer bij Maastricht ligt. Meisje bij de servicebalie had geen idee wat ze moest doen. En de dame bij de kassa kon met moeite tot 51 tellen. De aura's gingen spontaan aan alle kanten wijd open, maar een rondje MacDonalds vergoed veel :)

De rest van de dag doen we lekker rustig aan, eerst eens wennen aan de vakantie.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo nu heerlijk vakantie, geniet er maar volop van, en grote plannen hebben jullie ook, meteen al een nieuwe douchcel gekocht, nu nog even laten installeren.
Dat gaat er piccobello uitzien, verwacht ik.
Groet en geniet maar lekker en op naar een beetje beter weer. Hier in het westen was het maar koud vandaag en nat.
Veel plezier, Marjolijn.

Anoniem zei

Geniet, geniet, geniet, van deze rustige tijd samen.

Hulp nodig bij installatie douchecabine? Wellicht hier? In overleg. See you!

Kus van Sus

Anoniem zei

o,jee kluskabouters met 2 linkerhanden..hopelijk duikt er snel een paar rechter op.Geniet van jullie vakantie!