Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

14 januari 2008

Hulp nodig?

Ik merk dat ik toch lekkerder in mijn vel zit wanneer ik bezig ben. Nu is het de laatste tijd een stuk rustiger wat betreft het gasthuis omdat activiteitenbegeleider en mentor Ruud sinds een maand niet meer in WbD werkt. Eind vorige week heb ik een gesprek gehad met iemand van personeelszaken en zij kijkt wat ik nog kan gaan betekenen voor het gasthuis en zijn bewoners. Ook afgesproken met de vrouw die normaliter de organisatie doet wat betreft de Hulpdienst, dat ik die taak gedurende vijf maanden dat ze weg is over zal nemen; tot die tijd rijd ik zelf nog mensen rond. Vanmiddag nog even een computer nagekeken btw.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan wat voor hulp moet ik dan denken Davy? Is het een soort "graag gedaan"? Mensen naar 't ziekenhuis brengen,gras maaien,schilderij ophangen? Boodschappen doen?

Groetjes,Karin

Davy zei

Klopt helemaal Karin. De stichting heeft een klussendienst voor karweitjes in en om het huis en ikzelf begeleid vrijdag weer iemand naar het ziekenhuis (MIJN ziekenhuis maar lekker dit keer niet voor mij ;-))