Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

31 maart 2010

Emotions

Er gaat veel door me heen de dagen voor een controlescan en ook nog de dagen erná! Hoe is dit uit te leggen? Euh...kijk dit clipje uit 1993 maar, zo voel ik me ongeveer:

Blij en triest tegelijk eigenlijk.

3 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

Mixed feelings. Heel begrijpelijk maar niet fijn. Aan de ene kant "hoera dat het weer goed is" en aan de anddere kant "maar wanneer gaat de klap dan komen?" Maar stel nu eens dat die klap helemaal nooit komt. Ja, ja, ik weet de voorspellingen, maar die komen gelukkig niet altijd uit. Ik hoop dat je snel weer helemaal kunt ontspannen en genieten van je leven. Liefs.

Edwin zei

Ik hoop ook dat je binnen een paar dagen weer ontspannen bent. Laat de emoties lekker gaan.

Groetjes,
Edwin

SchoonZussie zei

Mixed Emotions.... doet me direct denken aan een groepje uit de eighties :-) Ik was helemaal weg van het nummer "You want love" Heb het net ff geyoutubed ;-) Durf het bijna niet te zeggen, maar vind het nog steeds een heeeerlijk nummer! Heb het al zo lang niet meer gehoord, dus hier speciaal voor jou: http://www.youtube.com/watch?v=Xu_s5ALbfBU
Om je op te vrolijken LOL

Lfs