Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

04 maart 2010

Drie zetels

Peef en Saap hebben Saap_Peef gestemd :-). Ik was gemachtigd en heb in het E&E Gasthuis onze stemmen uitgebracht terwijl ik dat normaal in basisschool de Horn doe. "Verrassende winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen is de VVD, die 4 zetels heeft behaald. Eén zetel winst. De PvdA levert twee zetels in: van 4 naar 2. GroenLinks behoudt de huidige drie zetels, evenals het CDA en de SP. Ook PCG en BBNu blijven in zetelaantal onveranderd: respectievelijk 2 en 1. Nieuwkomer D66 behaalde 1 zetel."  bron Wijk is minder rood geworden (jammer). Wat voor politieke richting/kleur heeft jouw gemeente?

7 opmerkingen:

Karin zei

Het andere rood,Pvda is hier van 4 naar 2 zetels gegaan en D'66 kreeg die. Leuk voor ze want ze hadden nog niets. Hebben een echte soep hier,van alles wat,3 partijen nu met 3 zetels en 5 partijen met 2! Opmerkelijk,SP kennen ze in alle gemeenten in de Hoeksche Waard niet...(doen niet mee!)

Nog eens Karin zei

O ja,en ik heb voor een vrouw gekozen,Pvda uiteraard.

ela zei

Hier de "lokalen" die met de meeste stemmen gingn lopen :-)

Anoniem zei

Bij ons ook de "lokalen" die ver weg de meeste stemmen kregen.

Nicolien

Unknown zei

In Alphen is de VVD de grootste gebleven, wel een zeteltje minder (nu 7). De lokale Nieuw Elan is nieuw met 3 zetels en ook TON heeft er eentje.
De SP is gehalveerd en heeft er nog maar 2.

Groetjes,
Edwin

kaatje zei

Ook wij stemde zoals altijd SP sterker nog de verkiezingsposter hangt voor het raam hier, ben lid geworden. Ook bij ons hielden ze 3 zetels en was de grootste winst voor een lokale partij.

Han en John van Nimwegen zei

Gelukkig ligt het dus niet aan jullie dat Agnes nu Kant en klaar is. Zer kijgt wel alle steun van haar partij horen we hier in het verre zuiden.
Nu in ieder geval maar hopen dat de PVV het bij de landelijke verkiezingen niet goed gaat doen. Die noemen wij trouwens de Partij Voor de Verliezers, omdat ze inspelen op de loosers die ontevreden zijn. Die Wilders kopieert Hitler, alleen zet hij zich af tegen Moslims i.p.v. tegen Joden. Maar hij paait wel de Nederlanders door ze voor te houden dat zij veel beter zijn (Übermenschen dus). En wat heeft Nederland nu geleerd van de periode Hiltler? Kennelijk zeer weinig. Wij hebben hier plaatsvervangende schaamte voor die Nederlanders die achter de PVV staan.