Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

14 maart 2010

Boerin presenteert......

Ik heb van de week gekeken naar "Over m'n lijk" wat dit keer wordt gepresenteerd door Yvonne Jaspers. Is iedere keer weer aangrijpend, mooi en indrukwekkend om naar te kijken vind ik. Jonge mensen die laten zien hoe ze omgaan met kanker en het laatste stukje van hun leven. Telkens zie je weer hoeveel (wils)kracht deze jongelingen hebben en er vaak nog een mooie tijd van maken, voor zover dat kan.

De eerste aflevering van dit jaar werd helemaal overheerst door mevrouw Jaspers. Gillend, overdreven bewegend, en vooral grapjes makend, probeert ze de aandacht af te leiden van de hoofdrolspelers. Vond dat ze totaal geen respect toonde voor de jongens en meiden waar het om gaat. Hopelijk wordt de presentatie beter, want dit vond ik werkelijk helemaal niets!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Eerlijk gezegd stoorde ik mij er ook een beetje aan. Ik dacht ook even bij mezelf, om wie gaat het nu? Blijkbaar weet ze zich geen goede houding te geven en is het de volgende keer beter.

Liefs Nicolien

kaatje zei

Ook ik heb gekeken..heb me niet enorm gestoord maar ze was inderdaad iets meer aanwezig.

ela zei

Euh..............moet zeggen dat wij het eigenlijk wel prima vonden...... Geen ergernissen van onze kant......