Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

12 november 2009

Let's all chant?

Gisteren belde maar één kind aan om te zingen en het meisje hoefde ook niet veel dropjes. Misschien was het een verkenner die vooruit was gestuurd om te kijken wat we hier weggeven met Sint Maarten? Drop viel blijkbaar niet in goede aarde want er kwamen geen andere kinderen langs en alleen Karin kwam virtueel nog even blèren ;-). Een ander meisje had eerder de bestelde Kinderpostzegels gebracht; had ik misschien voor haar moeten zingen? Nou, gezien mijn zangkwaliteiten bedank ik en laat ik dat graag over aan de professionals:
Zet je roze bril op en meezingen mág hoor: let's all have a PERFECT day! You're going to reap just what you sow.

2 opmerkingen:

Karin zei

Ik krijs Davy,ik blêr nooit......
Laatst dacht ik ineens: jéé,wat als er onverwachts toch nog kinderen voor de deur staan,heb ik dan wel wat in huis? Ja,15 jaar lang geen kip,eh kind gezien en zul je zien dan ineens wel! Ja,ik had nog verpakte chocoladekoekjes liggen,blinkies heten ze,en ook nog mandarijntjes. Dropjes ook trouwens ;-)

Maar uiteraard geen kip,eh kind gezien he...
Fijn,heb ik alles voor mezelf...
;-))

Davy zei

Als jij een leuk krijsfilmpje of -liedje opneemt Karin, dan zet ik 'm hier op 't blog oké? Of ik kom met de cam langs en we gaan samen een potje zitten krijsen. ;-)