Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

11 maart 2008

Extreem weer in aantocht

'DE BILT - Nederland moet woensdag rekening houden met woest weer. Volgens het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heerst in de loop van de ochtend en in de middag langs de hele kust een westerstorm, met windkracht 9.'

Utrecht is geen kustprovincie en ik kan morgen dus weer veilig naar de fysiotherapeut. Nou ja, dat hoop ik tenminste want ik weet natuurlijk niet wat die allemaal voor mij in petto heeft! ;-).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

in ieder geval in de fysiozaal geen tegenwind,hier is het nogal stormachtig..voor het eerst in alle jaren dat we hier wonen is er daadwerkelijk iets stuk,een plaat van de carport.

Davy zei

BALEN Kaatje, hopelijk blijft het daarbij!

Anoniem zei

Ej Davy,
Ik dacht dat vannacht mijn ramen zouden springen door de verschrikkelijke harde hagel. Zat ook bij een aantal onweersklappen rechtop in bed.
Jammer dat je weg bent uit de mail groep. Soms weet ik het ook even niet meer of ik wil blijven.
Maar zo houden we ook contact!
Liefs Karin

Davy zei

Hé Karin B., hier heeft het vannacht ook zo hard gehageld en een auto-alarm begon te loeien in de straat. Alles in rep en roer maar niks kapot gelukkig :-)

Anoniem zei

Of wij hebben hier geen noodweer gehad,of ik heb daar heerlijk doorheen geslapen,maar ik las gisteren nog een stukje van iemand uit Rotterdam die samen met de rest van haar woonwijk opgeschrikt werd door een enorme onweersdreun waardoor alle autoalarmen afgingen!