Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

07 maart 2008

Dag donkere dagen

De boodschappen zijn binnen, dus morgen lekker de hele dag 'vrij'. Om niets te doen, of om wat te gaan ondernemen. We zien wel wat de dag zal brengen.

Toen ik daarstraks naar huis reed, kreeg ik ineens een ingeving om vanavond boodschappen te doen, zodat we morgen 'vrij' zouden hebben. Thuis vroeg Davy aan me "Zullen we vanavond boodschappen doen, dan hebben we morgen 'vrij' en kunnen we wat leuks gaan doen of gewoon niets". Hoezo twee zielen, 1 gedachte! :)

Vanmiddag stond ik op kantoor te roken en buiten waren 2 vogeltjes wat met elkaar aan het spelen. Ging de ene een paar takjes verder, hup de andere ook en heerlijk uitsloven. Zag een paar bomen waar al redelijk wat bloesem in begint te komen.

De lente is duidelijk in aantocht. Nieuw leven, fris groen, je ruikt het soms als je met je neus de buitenlucht opneemt. Dartelende lammetjes, kinderen die de stoep onder kliederen, voor de eerste keer in t-shirt naar buiten.

Genieten, snuif het mooie om je heen op, geniet van het mooie wat er is!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja Sjaak,de lente komt er weer aan,wel wennen om voor 6 uur alwakker te worden door het gefluit van de vogels!
Fijn weekend!

Anoniem zei

fijn weekend!