Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

09 augustus 2009

Vrijaf......

Telkens als de scan voor de deur staat, bouw je een stuk spanning op en als je dan goed nieuws krijgt, val je eerst in een gat, waarna je je vrij voelt. Even niet ziek hoeven zijn, je hebt weer vrijaf gekregen voor een poosje.


Nog twee weken werken en dan heb ik vier weken vrij. Weg gaan we niet, hebben we gewoon geen zin in. We zijn best wel huismussen en zijn het liefst maar thuis in ons eigen nestje. Af en toe een dagje weg doen we wel. We zien nog wel waar naar toe. Lekker niets moeten, niet naar je werk hoeven, niet op tijd hoeven zijn, heerlijk.

Zo voelen de periodes tussen de scans ook. Je wordt niet gedwongen er telkens mee bezig te zijn. Je moet niet ziek zijn, je hoeft niet naar het ziekenhuis, heerlijk.

De meeste mensen beginnen alweer langzaam af te tellen op weg naar het 'normale' leven, maar wij hebben het nog tegoed :) Sorry, wij gaan er nu van genieten en voorlopig hebben we weer lekker vrij!!!!

1 opmerking:

SchoonZussie zei

Hey Sapie, longtimenosee ;-) Ooooo heerlijk 4 weken vrij, ik begin vrijdag weer na 3,5 week. Gelukkig werk ik maar 2 dagen, dus ik hoop dat de zomer zo lekker doorgaat als nu het geval is, dan kunnen we er nog veel van genieten!

Lfs