Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

04 september 2008

Zwart gat

Om 6 uur ging vanmorgen de wekker. Zo vroeg staan we zowat nooit samen op en zelfs Porsje was helemaal in de war. Davy gaf haar eten en voor we het wisten lag ze alweer op de slaapkamer in haar doos. Je zag haar denken "Baasjes komen zo wel weer terug in bed" :)

Toen we zo'n 50 meter van huis waren, zat er zowat een kat onder de auto. Het scheelde echt helemaal niets of het beestje had het formaat hamburger gehad. In het ziekenhuis moesten we een nummertje trekken om ons aan te melden voor de scan en het nummer was... 13. Het scanapparaat wilde niet opstarten, het prikken ging niet goed en deed behoorlijk pijn. Kortom alles ging voorspoedig :( En toen was het pas 8 uur!

Om 9.15 was de afspraak met de dokter en we wilden eigenlijk maar 1 ding horen, goed nieuws! En ja hoor, dokter Seute had goed nieuws. Het gat was er nog en de foto's lieten een mooi, rustig, schoon, zwart gat zien. De spanning viel ook deze keer weer weg en we waren allebei weer opgelucht. Dit willen we voorlopig horen en niets anders!


Dit keer hebben we geen gebakje genomen om te vieren, maar een bakje kibbeling in Zeist, onder het mom "Omega 3 is goed voor je :)

In december moeten we weer op pad voor de volgende scan. Binnenkort vieren we eerst gezellig onze verjaardag, maken de vakantie af, en gaan we ons dagelijks gangetje. Even weer een periode zonder zorgen. Dit hebben we weer mooi te pakken, hoera, hoera, hoera!!!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi zo! Laat de spanning maar lekker wegstromen.

Groetjes,
Edwin

Han en John van Nimwegen zei

Yes, yes, yes, leve het zwarte gat van onze leeghoofd! Dat het nog maar lang zo mag blijven!!!
Proficiat mannen.

Anoniem zei

Een hele opluchting weer hoor. Ik ben echt super blij voor jullie.

Liefs Nicolien

Anoniem zei

KIJK DAT WILDEN WE HOREN!!!

Nu wordt het dubbel genieten van jullie vakantie, verjaardagen etc etc.

xx Chantal xx

Anoniem zei

YESYES HEERLIJK!! Ik ben dol op zwarte gaten ;-)

Anoniem zei

weer heel goed nieuws. :)
feli
stiefmoe

Anoniem zei

Super he!

X

Anoniem zei

Dat zwarte gaten nog eens zoveel positieve reacties teweeg brengen..

Heb je al ge sms't, nogmaals PROFICIAT!

goed wknd
Kus van Sus xx

Anoniem zei

Heel fijn om zulk goed nieuws van het thuisfront te mogen lezen op vakantie in Berlijn. Gaaaanz liebe Grüsse mannen. Kus, Taco