Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 mei 2008

Ziggo

@Home, Multikabel en Casema gaan voortaan samen door het leven onder de naam Ziggo. Als het kindje maar een naam heeft hè? Dus ook wij, die eerst Casema als internetprovider hadden, zijn nu aangesloten bij *kuch* ZIGGO!



Het is puur toeval natuurlijk maar de afgelopen dagen doet mijn laptop vreemd inclusief blue screens of death; na system recovery, de nodige krachttermen en allerlei gerommel en noodgrepen lijkt de boel nu weer aardig stabiel te zijn *klopt af op ongelakt hout*. Gotta LOVE Vista Service Pack 1...

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook hier opgescheept met Ziggo nu, hoop alleen dat ze de emailadressen laten voor wat het is,want p..@home klopt helemaal maar als P..@ ziggo is het toch een stuk minder leuk.
bytheway ook onze pjuter vandaag al 3x opnieuw opgestart omdat ie niks meer deed..
Rat nog niet aan verder onderzoek onderworpen,W opdracht gegeven hem aan een klasgenootje iets verder in de straat proberen te slijten,die meer ratten heeft...wordt vervolgt.