Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

23 mei 2008

Afscheid


Ro van Waterschoot overleden

'Met verslagenheid hebben we kennisgenomen van het volkomen onverwacht overlijden van onze oudste speler, ons geliefde clublid, ons erelid en onze voormalige secretaris Ro van Waterschoot. Hij was Ridder in de Orde van Oranje Nassau en hij is 76 jaar geworden. In 1972 werd hij lid van onze tafeltennisvereniging en van 1973 tot 2001 vervulde hij zeer ijverig en tot ieders tevredenheid het volledige secretariaat. Vastberaden leidde hij "de club van Ro" door moeilijke tijden warempel naar glorietijden. Velen zullen zich hem herinneren als lid van kascommissies in de Afdeling Zeeland. Naast tafeltennisser was hij ook verwoed schaker, visser, bridger, postzegelverzamelaar, politieker enz. Kortom Ro was een echt verenigingsmens. Om zijn gulheid werd hij alom geprezen. We zijn hem dankbaar voor al zijn werk en vriendschap.'
Tafeltennisvereniging S.A.R. ’72 Kloosterzande

Vandaag was de uitvaart. Het was een mooie dienst maar voorlopig wel weer even genoeg begrafenissen gehad...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoop met jou dat er nu voorlopig wra rust is wat dat woort zaken betreft!

Kus van Sus xx

Unknown zei

hoi en hallo daar,
ik ben de laatste tijd veel aan het googlen,dit omdat ik ook getroffen ben door die rotziekte.ik kwam dan ook zo op jullie blog terecht.en kon vervolgens niet ophouden met lezen.mijn excuus want het voelt als spieken in andermans leven.maar de schrijfstijl is dat het maakt niet te kunnen stoppen met lezen.gewoon ook vaak erg grappig.wat mij tot de verbazing schept, na een tijd lezen dat als ik het goed begrijp jullie net als ik ook in wijk bij duurstede wonen.of daar in ieder geval iets mee hebben.ik ben benieuwd.ik sta nog midden in het hele gebeuren.en krijg over twee weken meer te horen.heb wel mijn chemo en bestraling achter de rug.

wat maakt jou zo vrolijk in deze verdorven wereld?????
Mijn reactie was: Het feit dat iedereen doodgaat en dat de zin van het leven het leven zélf is?

dit stukje maakte het dat ik verder ging lezen.

erg mooi.en waar. groetjes j

Davy zei

Beste Gina,
Blogs zijn ideale sites om te spieken :-) Je bent vanaf nu zogenaamd 'ontlurkt'. Groetjes mede-Wijkenaar en heel veel sterkte!!!

peefie@gmail.com