Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

19 juli 2008

Zomaar een zaterdag

We hebben net een DVD gekeken, een echte Peefie film. Veel bloed, messen, enge scenes en voor mij vooral veel de andere kant op kijken. Was een hele spannende film wel, met een verrassend einde.

Het is echt vakantie en zomerweer... maar niet heus dus. Valt me op dat het de laatste jaren vaak in het voorjaar mooi is, in het najaar ook en net als de schoolvakanties zijn, is het een stuk minder. Ons maakt het niet uit. Heet weer houden we allebei niet van. Een regendag kan heel gezellig zijn.

Morgen hebben we een barbeque en het is te hopen dat het dan wel beter weer is dan vandaag. Als het maar droog is, dat is het belangrijkste.

We hebben vandaag een dag van we willen wel wat doen, maar ook weer niet. Zometeen eerst maar eens boodschappen doen en inslaan voor de inwendige mensch. Sinds de Lidl hier een muizenplaag heeft gehad, gaan we daar eigenlijk nooit meer heen. Is toch geen prettig idee ook al zouden ze er nu niet meer moeten zijn.

Iedereen een fijn weekend nog en wat de zon betreft. Die kan altijd schijnen, niet in de lucht, maar wel in je hoofd!

1 opmerking:

Anoniem zei

jullie ook veel plezier :)
Toos